Plase de țânțari Fixe Slim SMART

Culoare cadru
Varianta
Montaj
Cantitate

Plasele Slim Smart sunt alegerea ideală pentru ferestrele cu rulouri exterioare deja montate sau la blocuri unde anveloparea a făcut ca termopanul să fie îngropat foarte mult în structura exterioară, fapt care nu mai permite montarea altor tipuri de plase împotriva țânțarilor. De asemenea se pot realiza pe dimensiuni mari, de până la 180 cm pe 180 cm.

Plasele Slim Smart sunt deosebit de ușor de montat, nu necesită găurirea tâmplăriei sau cunoștințe tehnice. Prinderea se face prin clipsarea celor 4 cleme între toc și cercevea - partea mobilă a ferestrei. Prin presarea periei în golul ferestrei se blochează plasa. Cerceveaua se poate închide peste aceasta plasă fără a deteriora garnitura tâmplăriei.

Descriere

Plasele Slim Smart se potrivesc la majoritatea tâmplăriilor din PVC (Salamander, Rehau, Gealan, Deceuninck, Veka, etc).

Caracteristici

Profilul plaselor de insecte Slim Smart este realizat din aluminiu extrudat - adică obținut prin turnare, ceea ce-i oferă o rezistență foarte bună.

Astfel putem să realizăm plase cu dimensiuni mari, de până la 180 cm pe 180 cm, ceea ce le diferențiază fața de plasele slim standard.

Dimensiuni: 3.1 cm lățime exterioară, 1.1 cm lățime interioară (vizibilă din interior) și 0.5 cm grosime.

Profilele sunt prevăzute cu perie de jur împrejur

Culori disponibile: alb, maro închis (cod RAL 8019), stejar auriu, nuc, gri antracit (cod RAL 7016).

Vopsirea ramei se face în câmp electrostatic ceea ce-I oferă o rezistență foarte bună la razele solare (UV). Rama de aluminiu poate fi vopsită contra cost în orice culoare din gamaRAL. Regăsiți pe site culorile RAL sau la măsurătoare puteți solicita specialistului nostru paletarul pentru a alege corect culoarea. Click aici pentru a vedea culorile RAL disponibile

Sita este de culoare gri închis, realizată din fibră de sticlă, carbon și PVC.

Accesoriile sunt realizate din plastic: colțarii (care sunt ascunși), clemele de închidere.

Culori disponibile pentru colțari: alb, maro închis (cod RAL 8019), maro deschis (cod RAL 8014), gri antracit (cod RAL 7016).

Culori disponibile pentru cleme: alb, maro închis (cod RAL 8019), maro deschis (cod Ral 8014)

Peria este de culoare neagră.

Chederul, adică garnitura de fixare a sitei, este de culoare neagră.

Plasa de țânțari Slim Smart are în componență 4 colțari, garnitura de susținere a sitei și 4 clipsuri de fixare a plasei în interiorul tâmplăriei PVC (între toc si cercevea).

Aceasta etanșează perfect termopanul. Față de plasele slim, plasele Slim Smart dispun de o buză din aluminiu mai lată, care îmbracă practic termopanul la exterior și oferă protecție garantată împotriva țânțarilor și a altor insecte.

Aceste plase se recomandă a fi instalate pe ferestrele din tâmplărie PVC. Plasa de țânțari nu protejează doar de insecte cat și împotriva impurităților, prafului și a polenului purtate de vânt.

Opțional (cost suplimentar) se poate adăuga sita Perfect View (oferă o transparență – luminozitate mai bună) sau sita Pets Screen – sită pentru animale (este mai greu de deteriorat). Pentru detalii și ofertă apelați la telefon/WhatsApp 0747205005

Dimensiuni recomandate

Oferim garanție pentru plasele de insecte slim de maxim 180 cm lungime și 180 cm înălțime.

Pentru dimensiuni mai mari sunt recomandate alte tipuri de plase împotriva insectelor.

Contactați-ne la numărul de telefon 0747.205.005, disponibil și pe WhatsApp, pentru mai multe detalii.Întreținerea plaselor de insecte Slim Smart

Plasele de insecte Slim Smart trebuie curățate la 2-3 luni pentru a îndepărta praful și impuritățile care le pot deteriora. Sita poate fi curățată cu ajutorul unei perii moi, iar rama cu o lavetă umedă.

Vă recomandăm ca iarna să depozitați plasele pentru a le feri de intemperii, care le pot diminua rezistența, deteriora sita și accesoriile.

Măsurarea și montajul plaselor Slim Smart

Oferim servicii complete de măsurare și montaj pentru plasele Slim Smart.

Măsurătoarea orientativă a unei plase Slim Smart se realizeaza prin măsurarea golului ferestrei: golul care există când fereastra se deschide spre exterior – acestea fiind cote de gol.

Montarea și demontarea sunt ușoare: plasa se așează în golul tâmplăriei iar fixarea se realizează prin rotirea clemelor de susținere. Nu necesită găuri.

Există cazuri atipice în care pot apărea erori de măsurare din cauza tipului de tâmplărie sau al deschiderilor, de aceea vă recomandăm să optați pentru serviciile noastre de măsurare și montaj profesional.

Nu stii ce plasa de insecte sa alegi?

Consultantii nostri au o experienta indelungata si te pot ajuta sa gasesti cel mai potrivit tip de plasa de insecte pentru nevoile tale.


suna un consultant

Testeaza in showroom

Te invitam sa analizezi si sa testezi produsele noastre in cadrul showroom-ului din Intrarea Ilioara, nr. 16P, Bucuresti - program 08.00 - 19.00 (de luni pana vineri)


vezi pe harta

Detaliile Produsului

9987 Produse

Referinte specifice

Reviews

Alte tipuri de plase pentru tantari

Plase plisse

Plasa plisse este soluția ideală împotriva insectelor într-o varianta elegantă, fiind cea mai bună opțiune pentru ușile cu deschideri mari, cum ar...
  • Inregistrare

Creare cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te sau Reseteaza-ti parola