Site-ul plasetantaribucuresti.ro este în proprietatea şi administrarea companiei SC SMART FENSTER SRL. Dacă accesaţi site-ul şi utilizaţi conţinutul lui, înseamnă că acceptaţi implicit condiţiile generale de acces şi utilizare detaliate mai jos. Magazinul online plasetantaribucuresti.ro este operat de SC SMART FENSTER SRL, CUI RO28087644, cu sediul în Str. Splaiul Independentei, nr 273, sector 6, Bucuresti, cont bancar RO42 RZBR 0000 0600 1331 1044 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Titan, înregistrată la Registrul Comertului sub numărul J40/2141/2011. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Definitii

Site – Reprezinta Site-ul web apartinand SMART FENSTER SRL, care se afla la adresa plasetantaribucuresti.ro, prin intermediul caruia Utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre SMART FENSTER SRL.

Serviciu – serviciu de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale Site-ului, in sensul acordarii posibilitatii Clientului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (telefonic).

Vanzator – SMART FENSTER SRL

Cumparator –  poate fi orice persoana fizica cu varsta de peste 16 ani, sau persoana juridica care isi creaza un Cont in Site si efectueaza o comanda.

Client – Reprezinta persoana fizica cu varsta de peste 16 ani care acceseaza Site-ul prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic), in scopuri private sau profesionale si necesita crearea unui Cont.

Utilizator – Reprezinta persoana fizica cu varsta de peste 16 ani care acceseaza Site-ul prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic), in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

Cont – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Utilizator accesul la zone restrictionate ale Site-ului prin care se face accesul la Serviciu.

Favorite – Permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze o lista de Produse si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii.

Cos – Sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Produse sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior;

Comanda – document electronic, generat ca urmare a accesarii Site-ului de catre un Client, prin care

Clientul transmite catre SMART FENSTER SRL intentia de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator catre Cumpator ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre plasetantaribucuresti.ro.

Continut – reprezinta:

- toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

- continutul oricarui e-mail trimis Clientilor sau Utilizatorilor sau de catre un angajat SMART FENSTER SRL prin orice mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

- informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre SMART FENSTER SRL intr-o anumita perioada

- date referitoare la SMART FENSTER SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.

Recenzie – modalitate de exprimare a beneficiarului sau detinatorului unui Produs sau Serviciu fata de un produs prin evaluare scrisa.

Document – Prezentele Termene si Conditii

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu de catre SMART FENSTER SRL, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Descriere – toate descrierile Produselor.

1. Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare

În utilizarea serviciului, sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate în secţiunea de înregistrare ca utilizator.

În situaţia în care considerăm, că această obligaţie nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă blocă accesul la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ şi comercial care vă vor fi trimise din momentul în care decideti să vă înregistraţi ca utilizator.

2. Securitatea datelor personale

Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor şi de a vă ţine la curent cu eventualele promoţii, noutăţi etc.

Ne obligăm să nu facem publice şi să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor noştri.

3. Cum se face o comandă

Puteţi face o comandă prin adaugarea produselor în coş sau telefonic. După comandă, veţi primi o factură proformă în care veţi avea detaliat produsele comandate şi datele personale. Dacă observaţi o eroare în comandă va trebui să ne contactaţi imediat. Dacă această nu se întamplă, înţelegem că acceptaţi detaliile comenzii (preţuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) aşa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care printr-un e-mail sunteţi anunţat ca firma de curierat a preluat coletul.

Ne rezervăm dreptul ca în cazul anumitor comenzi să cerem plata integrală sau parţială în avans.

4. Avem dreptul de a refuza orice comandă

La refuzarea unei comenzi veţi fi înştiinţat prin email sau telefonic.

Vom putea refuza o comandă dacă:

- nu avem pe stoc produsul comandat

- plata dumneavoastră nu a fost finalizată în cazul plaţii cu cardul sau transfer bancar

- sunteti suspect de frauda

- a fost o eroare legată de preţul sau descrierea produsului

- nu sunteţi eligibil pentru a face o comandă (aveţi sub vârsta legală, aţi făcut în trecut comenzi pe care nu le-aţi ridicat, datele personale furnizate nu au fost corecte, etc...)

5. Condiţii de returnare

Dacă nu sunteţi mulţumit de produsele cumpărate de la noi, le puteţi returna şi vă vom înapoia contravaloarea comenzii. Legislaţia românească prevede:

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţa la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Clienţii plasetantaribucuresti.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 30 zile lucrătoare de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. plasetantaribucuresti.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 15 de zile de la primirea returului, prin virament bancar.

Suma înapoiată cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Returnarea produselor se face obligatoriu dupa o notificare in scris pe mail, sau prin formularul de returnare de pe site. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fără notificare scrisă prealabilă. Produsele ce se comanda prin personalizarea dimensiunilor sau a texturii sau culorii materialelor, intra in categoria produselor unicat, nefiind produse de serie, sunt executate la solicitarea clientului si nu intra in categoria produselor ce se pot returna! 

Conform OUG 34/2014, Art.16, lit.(c), Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: (c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

Produsele vor fi returnate la urmatoarea adresa: _________________________________.

6. Garantia produselor 

Produsele comercializate in magazinul nostru beneficiaza de o garantie de 6 luni - 2 ani, in functie de produs. Garantia se ofera doar pentru defecte de fabricatie si nu pentru defecte aparute in urma folosirii necorespunzatoare a produselor. Pentru reparatii, clientul trebuie sa ne trimita produsul prin curier rapid, suportand taxele de trasport tur-retur. Produsele la care se constata ca aveau defecte de fabricatie si nu pot fi reparate, pot fi inlocuite cu alt produs identic sau similar. Daca nici acest lucru nu este posibil, contravaloarea produsului, fara taxele de transport, va fi innapoiat clientului.

7. Înregistrarea ca membru

Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să vă alegeţi un nume de utilizator (adresa de e-mail) şi o parolă. Sunteţi responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteţi de acord să ne înştiinţaţi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

8. Declinarea de responsabilităţi

Orice informaţie, date, text, fotografie, grafică etc de pe acest site este responsabilitatea acelei persoane/entităţi de la care provine. În aceste condiţii nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuţi responsabili pentru conţinutul site-ului, incluzând informaţii incomplete sau greşite. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare, iar produsele efectiv livrate pot diferi în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)  în funcţie de oferta furnizorilor cu care lucrăm. Dvs. aveţi posibilitatea, prin intermediul plasetantaribucuresti.ro, să solicitaţi corectarea greşelilor apărute pe acest site, dacă este cazul. Nu vom fi responsabili în faţa nici unei persoane sau companii care foloseşte sau se bazează pe informaţii sau opinii neconforme conţinute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

9. Copyright

Intregul conţinut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SMART FENSTER SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei SMART FENSTER SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.

10. Promoţii şi concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promoţiilor şi ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă intocmai regulile afişate pe site. De asemenea promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil.

Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoţie şi o putem intrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

11. Produsele comercializate

plasetantaribucuresti.ro este un magazin online ce furnizeaza plase de protectie anti insecte. Produsele comercializate nu sunt destinate consumului profesional, clienţii vor cumpăra produsele comercializate de noi doar în scopul pentru care acestea au fost comercializate. SMART FENSTER SRL nu este responsabilă de erorile de măsurare, indicare, afişare, etc ale produselor comercializate sau de prejudiciile financiare produse de aceste erori. Imaginile prezentate sunt informative. Culorile si texturile prezentate pe site-ul plasetantaribucuresti.ro pot diferi fata de realitate in functie de setarile monitorului, setarile imprimantei, raportul de zoom. Pentru a veni in intampinarea clientilor, se pot solicita contra cost mostre ale materilialelor si culorilor prezentate pe site. Transportul acestor produse se face prin curier, iar costurile de transport cad in sarcina clientului.

12. Greşeli de tipărire

plasetantaribucuresti.ro şi furnizorii săi nu îşi asuma responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare în ceea ce priveste preţuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greşit introduse în bazele noastre de date sau afişate greşit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastra îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

13. Taxe suplimentare

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului calculat conform datelor introduse de client şi cheltuielile de transport. plasetantaribucuresti.ro nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar, vă rugăm să ne înştiinţaţi imediat.

14. Comanda minimă

Comanda minimă în magazinul nostru online este de 100 Lei.

15. Dispute şi Conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autoritaţilor competente. Orice conflict aparut între companie şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.

 

Acceptaţi şi întelegeţi în mod expres că:

Nu oferim în nici un fel garanţie că serviciul va fi potrivit cerinţelor dvs. sau că serviciul va fi sigur şi fără erori de orice fel. Serviciul poate fi întrerupt de administratorii lui în orice moment fără o înştiinţare prealabilă. Sunteţi direct răspunzători de orice activitate şi/sau conţinut pe care îl afisaţi în magazin. Forţa majora exonereaza partea care o invocă în condiţiile legii. Nu suntem responsabili şi nu putem fi ţinuţi responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă şi/sau problemă, de orice natură, ca urmare a folosrii serviciului nostru.

  • Inregistrare

Creare cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te sau Reseteaza-ti parola