Plase de țânțari Fixe Slim

Culoare cadru
Varianta
Montaj
Cantitate

Plasa este subțire, elegantă și este foarte ușor de montat, prinzându-se direct pe exteriorul ferestrei. Nu necesită găurirea tâmplăriei sau alte cunoștințe tehnice. Este potrivită în spațiile în care nu încape alt tip de plasă de protecție - cum sunt cele pe balama;  sau în spatele unui rulou exterior - între ruloul exterior și tâmplărie.

Montarea și demontarea sunt facile, raportul între prețul și beneficiile plasei slim este foarte bun.

Descriere

Caracteristici

Profilul plaselor de insecte slim este realizat din aluminiu extrudat - adică obținut prin turnare.

Dimensiuni: 2.9 cm lățime exterioară, 1.6 cm lățime interioară (vizibilă din interior), 0.5 cm grosime

Culori disponibile: alb, maro închis (cod RAL 8019), maro deschis (cod RAL 8014), stejar auriu, gri antracit(cod RAL 7016).

Vopsirea ramei se face în câmp electrostatic ceea ce-I oferă o rezistență foarte bună la razele solare (UV). Rama de aluminiu poate fi vopsită contra cost în orice culoare din gama RAL. Regăsiți pe site culorile RAL sau la măsurătoare puteți solicita specialistului nostru paletarul pentru a alege corect culoarea. Click aici pentru a vedea culorile RAL disponibile

Culori disponibile prin foliere: wenge

Sita este de culoare gri închis, realizată din fibră de sticlă, carbon și PVC.

Accesoriile sunt din plastic: colțarii, clemele de închidere.

Culori disponibile pentru colțari: alb, maro închis (cod Ral 8019), maro deschis (cod Ral 8014), gri antracit (cod RAL 7016).

Culori disponibile pentru cleme: alb, maro închis (cod Ral 8019), maro deschis (cod Ral 8014)

Chederul, adică garnitura de fixare a sitei, este de culoare neagră.

Opțional (cost suplimentar) se poate adăuga sita Perfect View (oferă o transparență – luminozitate mai bună) sau sita Pets Screen – sită pentru animale (este mai greu de deteriorat). Pentru detalii și ofertă apelați la telefon/WhatsApp 0747205005

Dimensiuni recomandate

Oferim garanție pentru plasele de insecte slim de maxim 120 cm lungime și 160 cm înălțime.

Pentru dimensiuni mai mari sunt recomandate alte tipuri de plase împotriva insectelor.

Contactați-ne la numărul de telefon 0747.205.005, disponibil și pe WhatsApp, pentru mai multe detalii.

Întreținerea plaselor de insecte slim

Plasele de insecte slim trebuie curățate la 1-2 luni pentru a îndepărta praful și impuritățile care le pot deteriora. Sita poate fi curățată cu ajutorul unei perii moi, iar rama cu o lavetă umedă.

De asemenea rama poate fi spălată cu dușul.

Vă recomandăm ca iarna să depozitați plasele pentru a le feri de intemperii, care le pot diminua rezistența, deteriora sita și accesoriile.

Măsurarea și montajul plaselor slim

Oferim servicii complete de măsurare și montaj pentru plasele slim.

Măsurătoarea orientativă a unei plase slim se realizeaza prin măsurarea golului ferestrei: golul care există când fereastra se deschide spre exterior – acestea fiind cote de gol.

Montarea și demontarea sunt ușoare: plasa se așează în golul tâmplăriei iar fixarea se realizează prin rotirea clemelor de susținere. Nu necesită găuri.

Există cazuri atipice în care pot apărea erori de măsurare din cauza tipului de tâmplărie sau al deschiderilor, de aceea vă recomandăm să optați pentru serviciile noastre de măsurare și montaj profesional.

Nu stii ce plasa de insecte sa alegi?

Consultantii nostri au o experienta indelungata si te pot ajuta sa gasesti cel mai potrivit tip de plasa de insecte pentru nevoile tale.


suna un consultant

Testeaza in showroom

Te invitam sa analizezi si sa testezi produsele noastre in cadrul showroom-ului din Intrarea Ilioara, nr. 16P, Bucuresti - program 08.00 - 19.00 (de luni pana vineri)


vezi pe harta

Detaliile Produsului

991 Produse

Referinte specifice

Reviews

Alte tipuri de plase pentru tantari

Plase plisse

Plasa plisse este soluția ideală împotriva insectelor într-o varianta elegantă, fiind cea mai bună opțiune pentru ușile cu deschideri mari, cum ar...
  • Inregistrare

Creare cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te sau Reseteaza-ti parola