Plase de țânțari Glisante

Culoare cadru
Montaj
Cantitate

Plasa de țânțari glisantă culisează pe șină proprie iar acționarea ei este realizată cu un sistem de role. Acest tip de plasă glisantă ocupă necesită spațiu dublu pentru deschidere.

Descriere

Caracteristici

Profilul plaselor glisante este realizat din aluminiu extrudat - adică obținut prin turnare.

Dimensiuni:
- deschiderea într-un canat: 1.3 cm lățime
- deschiderea în 2-3 canate: 2.6 cm lățime
- 3.4 cm înălțime

Culori disponibile: alb, maro închis (cod RAL 8019), stejar auriu, nuc, gri antracit (cod RAL 7016), argintiu

Vopsirea se face în câmp electrostatic. Rama de aluminiu poate fi vopsită contra cost în orice culoare din gama RAL sau foliată în orice cod Renolit. Click aici pentru a vedea culorile RAL disponibile

Sita este realizată din fibră de sticlă, carbon și PVC.

Plasa funcționează prin glisare cu role cauciucate și rulmenți pe șină într-un canat - parte mobilă - sau mai multe.

Plasa glisantă are opritori antișoc pentru a evita ieșirea accidentală a părții mobile de pe șină. Închiderea plasei este etanșă cu ajutorul unor perii, profilul ramei este debitat la 45 de grade.

Plasa de țânțari glisantă oferă protecție atât împotriva insectelor, cât și împotriva impurităților, prafului și polenului, purtate de vânt.

Opțional (cost suplimentar) se poate adăuga sita Perfect View (oferă o transparență – luminozitate mai bună) sau sita Pets Screen – sită pentru animale (este mai greu de deteriorat). Pentru detalii și ofertă apelați la telefon/WhatsApp 0747205005

Dimensiuni recomandate

Plasele de țânțari glisante se pot executa cu dimensiuni de până la 600 cm lățime și 230 cm înălțime - foi glisante realizabile din 3-4 canate (părți mobile). Cotele maxime de execuție a unei uși mobile sunt de 110 cm lățime pe 280 cm înălțime. Dacă ușa are mânerul la exterior aceasta necesită un profil distanțier care să îndepărteze plasa de mâner. Fără această ramă închiderea plasei nu ar fi posibilă deoarece ar lovi în manerul exterior al ușii.

Întreținerea plaselor de insecte glisante

Se recomandă curățarea lunară. Ghidajul (șina interioară) se aspiră ușor, iar sita se spală cu apă călduță și burete.

Măsurarea și montajul plaselor glisante

Oferim servicii complete de măsurare și montaj pentru plasele glisante.

Măsurătoarea orientativă a unei plase glisante se realizeaza prin măsurarea tocului ferestrei la exterior (în doua puncte atât pe lățime cât și pe înălțime – se ia cota cea mai mică că dreptunghi sau pătrat) – aceasta fiind cota finală de execuție.

Montajul se realizează prin găurirea tâmplăriei: ghidajul plasei se prinde de rama de tâmplărie cu șuruburi.

Vă rugăm să vă asigurați că pe exteriorul tâmplăriei există minim 5 cm disponibili pe toc, pentru a putea monta corect plasele.

Există cazuri atipice în care pot apărea erori de măsurare din cauza tipului de tâmplărie sau al deschiderilor, construcția pervazului (evazat) sau al modului de prindere pe toc. De aceea vă recomandăm să optați pentru serviciile noastre de măsurare și montaj profesional.

Nu stii ce plasa de insecte sa alegi?

Consultantii nostri au o experienta indelungata si te pot ajuta sa gasesti cel mai potrivit tip de plasa de insecte pentru nevoile tale.


suna un consultant

Testeaza in showroom

Te invitam sa analizezi si sa testezi produsele noastre in cadrul showroom-ului din Intrarea Ilioara, nr. 16P, Bucuresti - program 08.00 - 19.00 (de luni pana vineri)


vezi pe harta

Detaliile Produsului

9999 Produse

Referinte specifice

Reviews

Alte tipuri de plase pentru tantari

Plase plisse

Plasa plisse este soluția ideală împotriva insectelor într-o varianta elegantă, fiind cea mai bună opțiune pentru ușile cu deschideri mari, cum ar...
  • Inregistrare

Creare cont nou

Ai deja un cont?
Autentifica-te sau Reseteaza-ti parola